Een creatief avondje uit:  Ja!  gezellig!

Onze workshops starten in september weer
Onder deskundige begeleiding maken we een creatief arrangement, met leuke en aparte materialen, verschillende technieken en ideeën. Een gezellige en leerzame avond uit, fantastisch om reacties uit uw omgeving te horen: want u heeft het wel zelfgemaakt! Wat we gaan maken bij een workshop blijft een verrassing. De arrangementen worden met veel zorg ontworpen en met zoveel mogelijk natuurlijke materialen samengesteld. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met verschillende woonstijlen en stijlkleuren. Voor en na de workshop kunt u rustig rondkijken en uw aankopen doen. Prijs inclusief alle materialen, koffie, thee en lekkers is € 40,00.

Om 19:00 uur gaat de deur open, we beginnen om 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur, het enige wat U hoeft mee te nemen is gereedschap! De workshops zijn onder voorbehoud in verband met Covid-19. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, vragen? 0181-482477 of stuur een berichtje via het contactformulier. Hieronder kunt U zich opgeven: met de bevestiging krijgt U verdere informatie.

= datum op aanvraag: Een slak met zomerplantjes uit eigen kwekerij, voor op terras, tuin of balkon. Met minimaal 8 personen maken we deze nog een keer….

Dinsdag 21 juni: de Langste dag: zoals beloofd Kerststuk 😉 de ondergrond van een kerstcreatie, zodat je met kerst een prachtig stuk op tafel zet