Een creatief avondje uit:  Ja!  gezellig!

Onze workshops
Onder deskundige begeleiding maken we een creatief arrangement, met leuke en aparte materialen, verschillende technieken en ideeën. Een gezellige en leerzame avond uit, fantastisch om reacties uit uw omgeving te horen: want u heeft het wel zelfgemaakt! Wat we gaan maken bij een workshop blijft een verrassing. De arrangementen worden met veel zorg ontworpen en met zoveel mogelijk natuurlijke materialen samengesteld. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met verschillende woonstijlen en stijlkleuren. Voor en na de workshop kunt u rustig rondkijken en uw aankopen doen. Prijs inclusief alle materialen, koffie, thee en lekkers is € 40,00.

Om 19:00 uur gaat de deur open, we beginnen om 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur, het enige wat U hoeft mee te nemen is gereedschap! De workshops zijn onder voorbehoud in verband met Covid-19. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, vragen? 0181-482477 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Vanwege de nieuwe maatregelen omtrend COVID, worden alle workshops geannuleerd. Dit jaar helaas ook geen Doe-het-Zelf pakketten.

Kerst-verrassing Een prachtige creatie in uw eigen kerstkleur, wat en hoe blijft een verrassing…

Dinsdag 7 december  – Extra avond-   Kerst-verrassing

maandag 13 december = vol   Kerst-verrassing

dinsdag 14 december: = vol   Kerst-verrassing

woensdag 15 december: = vol   Kerst-verrassing