Projecten

Planten in Oostvoorne
Planten in Oostvoorne
orgineel_1328603039WINKEL 2012 047.jpg
orgineel_1328603039WINKEL 2012 047.jpgLees meer
orgineel_zijdebloemen paars1.jpg
orgineel_zijdebloemen paars1.jpgLees meer
orgineel_boeket tak proeftuin 2012 007.jpg
orgineel_boeket tak proeftuin 2012 007.jpgLees meer
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen ga je naar De OUde Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen ga je naar De OUde Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen
De mooiste bruidsbloemen

Jurering bij examens
Anneke de Snaijer is ook Invalleerkracht op de MtuS Huis te Lande in Rijswijk. Daar beoordeelt zij de tentamens en examens van het vak bloemschikken.
Ook op de VMBO-school 'Wellantcollege ‘Anna Hoeve' in Brielle en scholengemeenschap het EdudeltaCollege met vestigingen in Sommelsdijk, Barendrecht en Goes neemt zij deel aan de Vak Technische Commissie. Daar houdt zij toezicht op de lesstof en hoe de examens worden afgenomen. Het is het vaktechnische gedeelte van de bloemsierkunst.

Aankleding Plein in Den Haag 100 jaar Staatsbosbeheer 'Libelle'
Tijdens de studie van ‘De Proeve van Meesterschap' in juni 1999, kreeg Anneke de opdracht om samen met twee medestudenten een reuze insect te maken zoals een spin, vlinder en een libelle. Alle materialen zijn beschikbaar gesteld door Staatsbosbeheer.  De libelle is door Anneke gemaakt. Bij elkaar zo'n 75 uur arbeid: ontwerpen, constructie in elkaar zetten en afwerken. De libelle 2,75 m hoog en met een vleugelwijdte van 4,5 m. was demontabel en is met een vrachtwagen van Rockanje naar Den Haag vervoerd. De objecten waren bedoeld om het plein aan te kleden, er was een feestdag in de Grote Kerk in Den Haag en een balletuitvoering in het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Beatrix. Met zijn drieën maakte zij deze dag mee en ontmoetten veel bekende mensen.

De libelle is nadien bij een infocentrum van Staatsbosbeheer geplaatst en ontwerp is verschillende keren hergebruikt bij diverse opdrachten.


Interview met weekblad Libelle
Anneke heeft niet alleen een libelle gemaakt maar is ook geïnterviewd door het weekblad Libelle.


Proeve van Meesterschap


Verdere projecten
Andere projecten zijn :

Regelmatig strijden we mee in wedstrijden binnen de bloemenbranche.
In 2002 werd bij de Floriade in Haarlemmermeer een unieke keuring uitgevoerd met 500 inzendingen Pioenrozen: onze bloem werd door de vakjury  gewaardeerd met een derde plaats.

Bij de unieke Pioenrozenshow gehouden in Kasteel Keukenhof In 2010 met 300 inzendingen van Pioenrozen ontvingen wij, met onze Pioenrozen Marie Le Moin, van de vakjury en publieksjury (leden van Groei & Bloei) de 1e prijs. 

De Groeneveldbokaal van Kasteel Groeneveld in Baarn