De bloemenwinkel Oude Proeftuin

Planten in Oostvoorne
Planten in Oostvoorne
orgineel_1328603039WINKEL 2012 047.jpg
orgineel_1328603039WINKEL 2012 047.jpgLees meer
orgineel_zijdebloemen paars1.jpg
orgineel_zijdebloemen paars1.jpgLees meer
orgineel_boeket tak proeftuin 2012 007.jpg
orgineel_boeket tak proeftuin 2012 007.jpgLees meer
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
Mooiste bruidsboeket heb je bij De Oude Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen ga je naar De OUde Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen ga je naar De OUde Proeftuin
De mooiste bruidsbloemen
De mooiste bruidsbloemen

Met zorg en oog voor kwaliteit kopen we onze producten in bij verschillende leveranciers uit diverse delen van de wereld. Wij kijken uit naar uitstekende en bijzondere bloemen en planten met aparte kleuren en bloeiwijze. Maar ook de gewone roos mag er zijn met een dikke steel en grote bloem; kortom alleen op het allerbeste wordt op geselecteerd!

Vanuit eigen kwekerij en verschillende bloemenveilingen
Allereerst verkopen wij onze bloemen en planten, onze seizoensproducten,
vanuit eigen kwekerij zoals Lavendel, Potanjer, Platicodon,
Vlijtig Liesje, Hang Petunia, 50 verschillende perkplanten, Pioenrozen en Kerststerren.
Andere soorten bloemen en planten nemen wij af bij Bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk, Bleiswijk, Rijnsburg en Aalsmeer. 
Voor de aankoop van onze tuinplanten wijken we ook nog uit naar Veiling Boskoop. 


Wij kiezen onze producten uit op het seizoen
In de winter en het voorjaar kijken we uit naar alle takken en bloesems, tulpen en andere bolgewassen in verschillende kleuren en soorten. Het voorjaar staat in het teken van vrolijke voorjaarsviolen en de vele soorten zomerbloeiers voor terras en balkon. Ook hanging-baskets en opgemaakte bakken, potten en schalen ontbreken dan niet in ons assortiment. Onze Pioenen maken uw zomer tot een stralende periode. Deze bloemen vindt u in verschillende kleuren in onze winkel. Een ander mooi product is de prachtige serie 
Magical Hortensia's in diverse varianten verkrijgbaar. De warme kleuren van de herfst stralen in uw huis met alle mooie bessen, bottels en herfstmaterialen.Zo verkopen we ook tijdens in de herfstperiode diverse verschillende typen Chrysanten in warme herfstkleuren.


Woonaccessoires
Ook stijlvolle woonaccessoires zoals glazen schalen, vazen en beelden voor binnen en buiten vindt u in onze winkel. Uit verschillende delen van de wereld kopen wij deze materialen in.

Eind van het jaar
Richting kerst maken we met zorg alle kerstdecoraties in overleg met u: een natuurlijke sfeer, romantisch, modern, klassiek, trendy of blingbling. Kerst is ook de tijd van Amaryllissen. In veel kleuren en soorten voor u geselecteerd. Eerst de bollen: rond de kerst de bloemen. Natuurlijk ook onze Prijswinnende Kerststerren uit eigen kwekerij: in verschillende kleuren en verschillende potmaten.